Over ons

Wie zijn wij?
Wij beginnen niet met de slogan "wij zijn een jong en dynamisch bedrijf". Wij willen graag de nadruk leggen dat uw administratie probleem ons administratie probleem is. Onze missie is om iedereen te helpen met alles wat met software programma's te maken heeft. Of u nu particulier bent of een eenmanzaak dan wel groot beurs genoteerde organisatie, voor ons maakt het geen verschil, uw probleem is ons software uitdaging!

Het idee / ons idee
Ik wil software wat mij het leven makkelijker maakt! Tijdens en na de studie viel het de initiatiefnemer van de site op dat de software die men gebruikt niet aansluit op de werkelijkheid. Zo kost het soms enorm veel tijd om de administratie op orden te houden. Het maken van een offerte en factuur kost heel veel tijd. De verstuurde facturen worden niet op tijd betaald en er geen controle op betalingsachterstanden. Ook thuis zijn er mooie voorbeelden te vinden; wat te denken van een software programma om bij te houden welke boeken of welk gereedschap is uitgeleend aan wie en op welke datum. Kortom wij staan voor uw klaar om uw leven makkelijker te maken met onze software!

Als klant bent u bij ons altijd koning.
Wij zijn geen mensen die achter uw computer zitten en maar wat gaan klikken; wij houden u op de hoogte, vertellen wat er gebeurt en leggen u alles duidelijk uit. Dit is dan ook tevens waar de meeste klanten die wij hebben gehad ons om roemen.Alles wordt geregeld, maar u heeft altijd het laatste woord!

Waar kunt u ons vinden.
Wij hebben niet een plek waar wij actief zijn. De initiatiefnemer woont in Heiloo, het is dan ook zo dat vanuit deze plaats alle activiteiten worden aangestuurd.

Meer weten?
Neem contact met ons op!.